Chevrolet Aveo 5-deurs, een kleine stadsauto

Chevrolet Aveo 5-deurs informatie & ondersteuning

U weet misschien al dat Chevrolet de verkoop van nieuwe auto's in Europa binnenkort zal stopzetten. Onze erkende herstelbedrijven van Chevrolet zullen al onze klanten blijven ondersteunen met voertuigservice en onderhoud. Bovendien kunnen we – gesteund door Opel, ons GM partnermerk in Europa – u nog steeds helpen om het voertuig te vinden dat u zoekt.

Wat het ook is dat u nodig hebt: scan de onderstaande rubrieken om het te vinden.

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Klik hier voor handleidingen voor eigenaars en over infotainment

Geautoriseerde garages

Hoewel Chevrolet gestopt is met het verkopen van nieuwe auto's in Europa, zijn we er nog altijd om uw auto te onderhouden en te herstellen in de toekomst. Dit gebeurt via ons netwerk van geautoriseerde garages. Zij zullen doorgaan met het aanbieden van diensten en zulen originele Chevrolet-onderdelen leveren voor Chevrolet-voertuigen net zoals ze dat vandaag doen. Circa 2.000 Chevrolet-servicepunten zullen blijven doorgaan in West- en Centraal-Europa om u service te bieden. In EM zijn er geautoriseerde herstellers die u van dienst zijn. U vindt hun adressen hier.


Garantie voertuig en reserveonderdelen

Vehicle Warranty

Gemoedsrust

Waarom uw eisen op vlak van kwaliteit verminderen of meer betalen? Originele Chevrolet-onderdelen zijn:

  • nauwkeurig ontworpen om naadloos en veilig te passen bij uw Chevrolet of Daewoo.
  • gedekt door een garantie van twee jaar zodat u volledig gerust kunt zijn.
  • uw optie voor de beste waarde: houd het papierwerk van uw originele Chevrolet-onderdelen bij. Dit kan zelfs helpen om een betere wederverkoopprijs te krijgen.

Op zoek naar een nieuwe Aveo 5-deurs?

Dat is helaas niet meer mogelijk. Onze dealers hebben de laatste van onze voorraden van deze prachtige vijfdeurs hatchback verkocht. Het goede nieuws is echter dat Opel een uitgebreid assortiment aanbiedt van kwaliteitsvolle, prachtig uitziende voertuigen, uitgerust met veel technologie en functies.

De Opel Corsa heeft heel wat dezelfde uitstekende functies en technologie als de Aveo, of bekijk het hele Opel-gamma en vind de auto die het best is voor u.

Opel logo on grill of car