Chevrolet biedt eigenaars gemoedsrust.

Hoewel Chevrolet België gestopt is met het verkopen van nieuwe auto's blijven we onze eigenaars van een Chevrolet ondersteunen met een netwerk van geautoriseerde garages en een hele reeks diensten. Hieronder vindt u meer informatie.

Verkoop nieuwe auto's gestopt

De verkoop van de Corvette gaat door, maar de verkoop van andere nieuwe personenwagens van Chevrolet werd stopgezet.

Hoewel de verkoop van Chevrolet-auto’s stopgezet werd in België, zullen de sportwagens Corvette in de toekomst te koop blijven. Hier vindt u de volledige lijst van bestaande Corvette-dealers.


Geautoriseerde garages

Hoewel Chevrolet gestopt is met het verkopen van nieuwe auto's in Europa, zijn we er nog altijd om uw auto te onderhouden en te herstellen in de toekomst. Dit gebeurt via ons netwerk van geautoriseerde garages. Zij zullen doorgaan met het aanbieden van diensten en zulen originele Chevrolet-onderdelen leveren voor Chevrolet-voertuigen net zoals ze dat vandaag doen. Circa 2.000 Chevrolet-servicepunten zullen blijven doorgaan in West- en Centraal-Europa om u service te bieden. In EM zijn er [XX] geautoriseerde herstellers die u van dienst zijn. U vindt hun adressen hier.

Contacteer ons

Wanneer u hulp of ondersteuning nodig hebt, kunt u ons bellen of een e-mail sturen met uw vragen of opmerkingen. Wanneer u reisbijstand nodig hebt, kunt u de noodnummers van Euro Service bellen.


Bezoek de website van Opel

Op zoek naar een nieuwe Chevrolet? Dat is helaas niet meer mogelijk. Het goede nieuws is echter dat Opel een uitgebreid gamma aanbiedt van hoogwaardige auto's die er prachtig uitzien en die voorzien zijn van uitstekende technologie en functies.

Handleidingen voor eigenaars en over infotainment

Zoekt u naar prestatiespecificaties of informatie over onze dienstverlening? U wenst het beste advies voor het gebruik en onderhoud van uw Chevrolet? U vindt alles en nog meer in de gebruikershandleiding van uw auto.

Auto's einde levensduur

 Aan alle goede zaken komt een einde. We zijn er zeker van dat uw wagen u vele jaren ten dienste zal staan en veel rijplezier zal schenken maar we weten ook dat er op een dag afscheid zal moeten genomen worden.

Bij Chevrolet vervullen we onze wettelijke verplichtingen, maar ook onze belofte tot recycleren. Wij nemen uw afgedankte wagen terug, zonder kosten, en op deze manier maken we het mogelijk dat tot 85% van uw wagen op de één of andere manier kan hergebruikt worden. We verbinden ons ook tot een terugname van de Daewoo modellen.


Chevrolet Euroservice

Rijd vol vertrouwen 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Mocht u autopech hebben, dan doet Chevrolet Euroservice er alles aan om u gemakkelijk en snel op uw bestemming te krijgen. Nadat u uw nieuwe Chevrolet geregistreerd hebt, blijft deze dienst 36 maanden actief. De dienst is actief in meer dan 40 Europese landen, dus is het ideaal wanneer u een autovakantie plant.

Distributeursgarantie

Rijden zonder zorgen
Geen onverwachte reparatiekosten en snelle afhandeling!

Chevrolet Comfort Garantie kunt u aanschaffen ná afloop van de drie jaar fabrieksgarantie.
Met de Chevrolet Comfort Garantie kunt u in heel Europa naar keuze één of twee jaar langer (tot maximaal 100.000 km) rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoorziene herstellingskosten.

Deze garantie dekt een groot aantal essentiële onderdelen van uw Chevrolet en voorziet ook in een volledige vergoeding van loon- en materiaalkosten.

Of u zich nu in eigen land of het buitenland bevindt, bij pech worden alle administratieve zaken snel en vakkundig voor u afgehandeld.